Spring naar inhoud
 • Jouw stukje Zwolle - slide 2

  Beschrijving van de afbeelding

 • Jouw Stukje Zwolle - Slide 1

  Beschrijving van de afbeelding

 • Jouw stukje Zwolle - slide 3

  Beschrijving van de afbeelding

 • Jouw stukje Zwolle - slide 4

  Beschrijving van de afbeelding

Over jouw stukje Zwolle

Het centrumgebied van Zwolle is continu in beweging. Daarom zorgen we stuk voor stuk voor meer levendigheid, groen, bedrijvigheid en andere verbeteringen. Dat doen we in verschillende lopende en geplande projecten. Want, de stad groeit en de maatschappij verandert. Als gemeente bewegen we hierin mee. Hierbij gaan we altijd uit van de kracht van de stad. Dat betekent we de historische waarde niet uit het oog verliezen, maar dat vernieuwing en historie hand in hand gaan. 

Bekijk de verhalen van...

Geef kleur aan jouw Zwolle

En we kijken vooruit. Voor het nieuwe ontwikkelprogramma Centrum-Binnenstad horen we graag wat inwoners, ondernemers en partners graag willen. Hoe zie jij jouw stukje Zwolle? Met het ontwikkelprogramma bouwen we samen verder aan een sterk stukje stad. Een karakteristieke stad die aantrekkelijk is om te wonen, bezoeken en te werken. Een plek waar ontmoeting en veelzijdigheid centraal staan.

Waarom niet

Denken vanuit mogelijkheden: dat is het vertrekpunt van waaruit we je vragen om mee te denken. We beginnen globaal, om ingrediënten te verzamelen voor het ontwikkelprogramma. Maar we blijven jou als Zwollenaar betrekken. Bijvoorbeeld als we het programma gaan uitwerken in gebieden en (deel)projecten.

Ja, ik denk graag mee

Login om verder te gaan
refresh

Cancel