Spring naar inhoud
  • Jouw Stukje Zwolle - Slide 1

    Jouw stukje Zwolle - Denk mee

  • Jouw Stukje zwolle - slide 2

  • Jouw stukje Zwolle - slide 3

  • Jouw stukje Zwolle - slide 4

Meld je aan voor het Broerencafé

De ontwikkelingen rondom het Broerenkwartier zijn in volle gang. Gemeente Zwolle kijkt graag samen met de omgeving hoe het Broerenkwartier vitaal en toekomstbestendig gemaakt kan worden. Om zo het gebied aantrekkelijker te maken voor bewoners, winkeliers, pandeigenaren en winkelend publiek. En dat doen we graag met jou!

Het Broerenkwartier van nu en in de toekomst

Het Broerenkwartier kent een rijke historie. Het voormalige kloostercomplex heeft in de loop der jaren plaatsgemaakt voor een winkelgebied dat weinig verbinding heeft met de rest van de middeleeuwse binnenstad. En dat terwijl dit stadsdeel mooie kansen biedt voor cultuur, winkelen en wonen in een open structuur naar andere centrumgebieden.

Daarom is het tijd voor een stukje vernieuwing en maken we het Broerenkwartier klaar voor de toekomst. En om vooruit te komen, kijken we ook een stukje terug in de tijd. We maken meer verbinding met het historische karakter van Zwolle.

Graag informeren wij u hier uitgebreider over 1 van onze Broeren caféwerksessies.

 Een Broerencafe-werksessie is voor alle buurtbewoners, winkeliers en pandeigenaren in het Broerenkwartier. Voelt u zich van harte welkom om met ons mee te bouwen en met elkaar verdere invulling te geven aan de visie.

Wat is het Broerenkwartier van de toekomst? Wat gebeurt er? Wat straalt het uit? Hoe geven we daar met elkaar invulling aan? Tevens kijken we met elkaar welke initiatieven we binnen het gebied kunnen uitvoeren.

Meld je nu aan voor 1 van de Broerencafé-werksessies

Voornaam

Nog minimaal 0 tekens
Je hebt nog 0 tekens over.

Achternaam

Nog minimaal 0 tekens
Je hebt nog 0 tekens over.

E-mailadres

Nog minimaal 0 tekens
Je hebt nog 0 tekens over.

Kies een datum


Ik ben:


Nog minimaal 0 tekens
Je hebt nog 0 tekens over.


Login om verder te gaan
refresh

Cancel