Spring naar inhoud
  • Jouw Stukje Zwolle - Slide 1

    Jouw stukje Zwolle - Denk mee

  • Jouw Stukje zwolle - slide 2

  • Jouw stukje Zwolle - slide 3

  • Jouw stukje Zwolle - slide 4

Praat mee in het Broerencafé

Woon of werk jij in het Broerenkwartier? We ontwikkelen dit gebied graag samen met jou. Daarom organiseren we regelmatig Broerencafés voor alle buurtbewoners, winkeliers en pandeigenaren uit de buurt. Hier denken we samen na over het Broerenkwartier van de toekomst.  Praat jij ook mee?

Welkom bij het Broerencafé

Hoe kijk jij naar het Broerenkwartier? Laat weten wat jij vindt van dit stukje Zwolle, tijdens het Broerencafé op 28 juni.

 

In het najaar van 2021 konden de werksessies (Broerencafés) helaas niet doorgaan vanwege de pandemie, maar we willen natuurlijk wel weten hoe jij kijkt naar de ontwikkeling van dit stukje Zwolle. Daarom organiseren we op 28 juni 2022 een inloopavond. Je kunt komen op het moment dat het jou uitkomt. Het gaat op deze avond vooral over de toekomstige openbare ruimte van het Broerenkwartier. Ook zijn de projectontwikkelaars aanwezig om hun ideeën te laten zien.

 

Dinsdag 28 juni 2022

Begane grond Hudson’s Bay Zwolle (ingang: Spiegelstraat)

Tijd: van 18.30 tot 21.00 uur

 

Kun je niet komen, maar wil je wel graag op de hoogte blijven? Meld je dan aan voor de mailinglijst via www.jouwstukjezwolle.nl/praatmee

Login om verder te gaan
refresh

Cancel